FacebookTwitterGoogle plusYoutube

TEMPORADA 17-18: "ACÚSTIC5 A L'ILLA DEL TRESOR"

ACÚSTIC 5

Del 7 d'abril al 27 de maig. | Dissabtes i diumenges a les 17:30h

Adaptació de "L'illa del Tresor de L.R.Stevenson | Un musical del grup vocal ACÚSTIC 5 | Producció artística Daniel Anglès.

SINOPSI:

Després d’un exitós pas per la quarta edició del concurs "Oh Happy Day” (TV3), ACÚSTIC5 estan triomfant amb la seva gira com a grup de música quan, de sobte i sense saber ben bé com, apareixen en una illa deserta. 

Allà hi trobaran el mapa d’un tresor i un extravagant personatge, el Pirata Boig. Amb la seva ajuda, o no, acabaran arribant al tresor, no sense haver passat abans per diversos obstacles i tensions entre ells. El contingut del tresor és inesperat i desconcertarà als membres del grup. 

Aquest és l’argument d’aquest musical d’aventures en el que els ACÚSTIC5 juntament amb el públic, es faran moltes preguntes sobre el que realment és essencial.

L'ESPECTACLE:

A "L’illa del tresor” de Stevenson ens explica la història d’un nen que es converteix en adult per les experiències que li toca viure. No ha tingut una vida fàcil, però els seus somnis sempre han estat molt vius. Embarcat com a grumet en un vaixell, coneixerà molts personatges, entre els que hi ha pirates...i descobrirà que no sempre es pot confiar en tothom. Aprèn a aguditzar la seva intel·ligència, la capacitat de percebre el perill, aprèn a ser ràpid quan la situació ho demana i alhora s’omple de valentia per complir allò en el que creu.

L’obra parla de l’amistat, de l’ambició, dels valors humans i, sobretot, dels sentiments de les persones


-HORARIS-
Del 7 d'abril al 27 de maig.
Dissabtes i diumenges a les 17:30h

-PREUS-
·Entrada General 10,80€
·Descomptes a taquilla amb: Carnet Família nombrosa o monoparental / Cavall Fort / TR3SC = 9,50€

Els millors descomptes SEMPRE al nostre WEB ( a partir de 9€) comprant entrades ONLINE (feu clic a comprar entrada)