FacebookTwitterGoogle plusYoutube

LILA, UNA PRINCESA DIFERENT

NAPS & COLS

DEL 9 DE NOVEMBRE AL 1 DE DESEMBRE

SINOPSI

La princesa Lila ha de viure tancada dins d'una torre fins que el seu príncep blau no arribi a buscar-la i junts marxin feliços i menjant anissos. Així ho dicta la Llei Romàntica Ancestral del seu regne. El problema és que la Lila està cansada d'esperar a un príncep que no arriba. Amb l'ajut dels contes populars tradicionals i les últimes tecnologies trobarà la manera d'esquivar la antiquada Llei Romàntica Ancestral, sortir de la torre i aprendre finalment que ni els prínceps ni són blaus ni les princeses necessiten ser rescatades.

L'ESPECTACLE

La literatura infantil ens ha omplert durant anys i panys de la idea de que les princeses necessiten ser rescatades d'algun mal, els prínceps són valents i blaus i que quan prínceps i princeses es troben viuen feliços i mengen anissos. Una perpetuació dels mites de l'amor romàntic que amb el cinema, la televisió  i les noves tecnologies arrelen de manera encara més forta en nosaltres.

 Però, i què passa quan no volem ser rescatades, ni blaus, ni valents ni menjar anissos? Què passa quan encara no sabem què volem ser ni fer exactament? Com podem construir relacions benestants i igualitàries que ens ajudin a créixer i ampliar les nostres expectatives i no que els coartin i ens limitin?

 Amb aquesta idea que neix dels contes tradicionals per crear una princesa diferent i rebel, amb molt d'humor i molta música creem aquesta història amb una nova princesa per a tota una nova generació. Es tracta d'un espectacle que pretén entretenir i dur la reflexió a l'aula, per valorar com podem crear relacions igualitàries i benestants.
Text: Sílvia Navarro

Lletres: Sílvia Navarro, Patrícia Paisal i Eduard Tenas

Música i direcció músical: Eduard Tenas

Direcció: Sílvia Navarro

DURADA: 60 MIN
-HORARIS-

Del 9 de Novembre al 1 de Desembre.

Dissabtes i diumenges a les 17:30H

-PREUS-

ENTRADA GENERAL: 11 €

PREVENDA ESTIU: 9 €

*Descomptes de: Família Nombrosa, Tr3sc, i altres carnets,únicament aplicables a les compres a taquilla el mateix dia de la funció.


- RECOMANAT A PARTIR DE 4 ANYS -