FacebookTwitterGoogle plusYoutube

"COMEDIANTES, EL SHOW"

De l'1 al 29 d'octubre. Tots els diumenges a les 19:45h

ARGUMENT

Arriba un nou i divertidíssim espectacle de comèdia, una explosiva combinació d'estils, on els monòlegs són els protagonistes. Quatre hilarants artistes que et faran viatjar, entre riallades, pel món del cabaret, la improvisació i el més pur stand-up.

L'ambientació recrea un clàssic local nocturn on el públic es submergeix per complet en l'espectacle a través de la decoració, la música i la transgressió. La quarta paret desapareix completament, creant un únic espai entre el pati de butaques i l'escenari.

Un espectacle per a què tota la família connecti amb el seu nen interior, per exercitar-seen la rialla, per deixar-se amoixar per l'humor. 


L'ESPECTACLE:

"Comediantes, el show" és un espectacle versàtil, fresc i divertit. Quatre dels còmics més experimentats del panorama actual són els encarregats d'aquesta desbordant marathó de comèdia, sens dubte un show únic, ocurrent i proper , en el que les situacions extraordinàries, les històries més surrealistes i el quotidià es conjuguen perfectament gràcies a l'humor. 

Descobreix perquè el món és el nostre pati d'esbarjo. Deixa't portar per la bogeria dels monologuistes absolutament extraordinaris. Després d'anys en els millors locals de comèdia, teatres, televisió i ràdio, aquests quatre genis de l'humor s'uneixen per donar vida a una gran vetllada , en la que el viu i directe es tan imparable que cap funció és igual a cap altra.

Practica "riureteràpia", fes l'humor i fes del riure i l'endomorfina els teus millors aliats. Que no t'ho expliquin! Vine a viureu en primera persona!

Els Comediantes son: 

-David Barragán
-Toni Cano
-Gabriel Córdoba
-Carlos del Pozo
-HORARIS-
De l'1 al 29 d'octubre. 
Tots els diumenges a les 19:45h

-PREUS-
Entrada General: 15€ 
Descomptes ( a partir de 10€) comprant l'entrada online. Fés clic a COMPRAR ENTRADES