FacebookTwitterGoogle plusYoutube

TEMPORADA 17-18: "ELS 3 PORQUETS ES CAGUEN DE POR"

Samfaina de Colors

Del 18 al 26 de novembre. | Dissabtes i diumenges a les 17:30h

De Mirna Vilassís i Xavi Múrcia. | Assessorament linguïstic de Roger Vilà

SINOPSI:

El llop ferotge ha fugit amb el cul escaldat i amb la cua entre les cames. Però els tres porquets tenen por. El llop ho sap. Si els porquets tenen por són fàcils d’atrapar. El llop ho sap. I… per això, torna per menjar-se’ls d’una vegada per totes. Podran els tres porquets vèncer la por per enfrontar-se al llop? Potser els haurem de donar un cop de mà. Ens hi ajudeu?

Hem entrat al bosc dels tres porquets per conèixer com acaba realment aquesta gran història. Us la volem explicar amb l’ajut dels ingredients habituals de Samfaina de Colors: la música tradicional i la música que hem construït per a cada situació de la història, els elements escènics que ens ajuden a veure-la i una delicada posada en escena que l’embolcalla.

L'ESPECTACLE:

Samfaina de Colors és una compayia dedicada a la música per als més petits. Sobretot a la música tradicional del país. I també fan incursions en altres disciplines, com ara el teatre, la poesia o el conte, per poder pujar a l'escenari qüestions de la nostra vida quotidiana. 

A Els tres porquets es caguen de por han volgut visitar la por infantil. Des d'una vessant expositiva, sense buscar una anàlisi exhaustiva ni un plantejament clínic. Expliquen una història buscant la identificació dels petits espectadors amb allò que passa a escena.
Samfaina de Colors son:

-Xavi Múrcia
-Mirna Vilassís
-HORARIS- 
Del 18 al 26 de novembre
Dissabtes i diumenges a les 17:30h
Recomanat a partir de 2-3 anys

-PREUS-
·Entrada general = 10,80€
·Descompte a taquilla amb el carnet de: família numerosa o monoparental / Cavall Fort / TR3SC / Memory = a 9,50€

Els millors descomptes SEMPRE al nostre WEB ( a partir de 9€) comprant entrades ONLINE (feu clic a comprar entrada).