FacebookTwitterGoogle plusYoutube

"TOM SAWYER DETECTIU"

Cia. Lazzigags

Del 21 d'octubre al 12 de novembre. | Dissabtes i diumenges a les 17:30h

De Mark Twain. Adaptació i direcció de Miquel Agell | Música Original de Marc Sambola

SINOPSI:

És primavera, i Tom i Huck pateixen una estranya febre primaveral, una malaltia que es curarà a l’instant, quan tia Sally els convidi a passar uns dies a casa seva. Sembla que l’oncle Silas està passant per un mal moment, i potser la presència dels dos amics l’ajudi...

Tom s’acaba de comprar per correu un kit de detectiu, i ja té ganes d’estrenar-lo. L’ocasió doncs, és immillorable. Una desaparició inesperada, un assassinat misteriós i un robatori de diamants constitueixen els ingredients bàsics d'aquest còctel intrigant que ens relata Huckleberry Finn, el braç dret de Tom Sawyer, que ens podrà demostrar les seves capacitats detectivesques, jugant amb l’observació, la deducció i la intel·ligència. 

El mític heroi juvenil ens sorprendrà amb una lògica fora de l'abast de molts adults.

L'ESPECTACLE:

Mark Twain va crear molts personatges, però amb Les aventures de Tom Sawyer, i Huckleberry Finn, ens va regalar dos dels protagonistes més cèlebres de la literatura universal. 

Amb aquest espectacle, la Companyia Lazzigags pretén donar a conèixer  a un dels personatges més emblemàtics de Mark Twain en una de les seves celebrades aventures. Per altra banda, conèixer el gènere de teatre i novel·les de detectius, molt assequible entre els joves, pot servir per esperonar-los a la lectura. 

Destaquen en l’espectacle  valors com l’amistat i la justícia i la lluita per esbrinar la veritat sempre , per poder exercir el nostre dret a ser crítics .
Per a confirmar.
-HORARIS-
Del 21 d'octubre al 12 de novembre
Dissabtes i diumenges a les 17:30h
Dimecres 1 de novembre (festiu) a les 17:30h
Recomanat a partir de 5 anys

-PREUS-
·Entrada general = 10,80€
·Descompte a taquilla amb el carnet de: família numerosa o monoparental / Cavall Fort / TR3SC / Memory = a 9,50€

Els millors descomptes SEMPRE al nostre WEB ( a partir de 9€) comprant entrades ONLINE (feu clic a comprar entrada).