FacebookTwitterGoogle plusYoutube

LA FILLA DEL MAR

LA MODERNA DEL POBLENOU

DEL 18 DE GENER AL 9 DE FEBRER.

SINOPSI

La filla del mar és l’Àgata, una nena d’origen àrab que arriba a un poble de costa portada pel mar com a única supervivent d’un naufragi. És acollida per una família del poble i creix al costat de la Mariona, la filla d’aquesta família, però el seu origen fa que la majoria de gent del poble la tractin i la vegin diferent.

Amb els anys, la Mariona comença a sortir amb el Pere, un noi amb mala fama. La resta de noies i nois fan que aquesta relació arribi a la família d’ella. Per amagar-ho, el Pere es veu obligat a fer veure que se sent atret per l’Àgata però descobrirà en ella l’única noia que sabrà estimar-lo amb senzillesa i sense amagar-se’n. Una relació que no pot acabar bé per molt units que ells estiguin si el que preval al seu voltant és l'enveja i les ganes de venjança

L'ESPECTACLE

La filla del mar és un musical que parteix de l’obra de Guimerà i on preval per sobre de tot que l’espectador jove se senti identificat en els personatges com a conducte per fer-lo entrar en l’història i situar dins el seu cercle d’interès els temes dels que parla. Respectant l’estructura original del text n’actualitzem només la part de vocabulari que queda desfasat però mantenint l’estil col·loquial que ja aporta l’original.  

La música i les cançons parteixen d’estils actuals i, formant part de la dramatúrgia, actuen com un element més que evoluciona amb l’història i aporta profunditat i força als conflictes dels personatges.

Sobre l'obra d’Àngel Guimerà
Musical de Gerard Nicasi i Marc Miramunt
Música i lletres: Marc Miramunt
Dramatúrgia i direcció: Gerard Nicasi


Repartiment en curs.

DURADA: 80 MIN
-HORARIS-

Del 18 de Gener al 9 de Febrer. 

Dissabtes i diumenges a les 20:00H

-PREUS-

ENTRADA GENERAL: 15 €


*Descomptes de: Família Nombrosa, Tr3sc, i altres carnets, únicament aplicables a les compres a taquilla el mateix dia de la funció.


- RECOMANAT A PARTIR DE 14 ANYS -