FacebookTwitterGoogle plusYoutube

Torna el TALLER CREATIU D'ESTIU "El Teatre des de dins"

Encara no coneixes les noves activitats que ofereix el Regina com a activitat complementària a les representacions teatrals per a aquest estiu? De la mà de professors de teatre i actors professionals, creuarem el teló i coneixerem les "entranyes" del món del teatre. 


12/05/2017

A partir d’una obra de teatre ( del repertori de la nostra companyia, "La Trepa") que han pogut veure en alguna de les nostres Temporades, aproparem els infants a les professions principals que formen part d’un muntatge teatral, experimentant-les en primera persona. Seguirem el procés de creació d'un espectacle. Aprendrem diferents tècniques d'interpretació, veurem com caracteritzar-nos, com s'il·lumina una escena segons el que hi passa, com funciona tècnicament un escenari i els aparells que s'utilitzen, com s'estudia un personatge, com dirigir….I TOT DINS D'UN TEATRE DE VERITAT! 

Un viatge on els vostres fills en seran els protagonistes i podran tocar, sentir i experimentar tota la màgia que s'esdevé "teló endins"

L'OFICI DEL TEATRE: 

El taller, de 5 dies de durada, farà viure en directe i de primera mà (i a curt termini) l'experiència de la producció d'un espectacle. Així doncs, com si fossin una autèntica companyia de teatre, els nens i nenes descobriran tots els processos de creació que s'esdevenen, a l'hora de crear un espectacle, i coneixeran tot l'engranatge de professionals que hi ha darrere de cada representació teatral. L’experiència esdevé complerta i única al disposar del marc incomparable d’un teatre professional on poder realitzar el taller, descobrint així les "entranyes" d'un teatre i els mecanismes que ens fan somiar.

Cal remarcar que el nostre taller NO és un curs d'actors, ni de perfeccionament de tècniques actorals per a infants. Neix amb la voluntat d'apropar el petit espectador a un ofici mil·lenari.  Pretén ser un recorregut agradable i amè per totes les disciplines que arriba a unir el procés de creació d'un espectacle. Per a què els nostres fills aprenguin i  valorin tota la feina que representa cada cop que el teló s'aixeca i comença una nova funció. 

Els tallers estaran dividts en  2 rangs d'edat (dels 6 al 12 anys i dels 13 als 16 anys)

Per a mes info podeu consultar al nostre web l'apartat TALLERS.