FacebookTwitterGoogle plusYoutube

"I LOVE PAPA" La promo més especial arriba aquest diumenge 19/03 al Regina

Perquè sóc ton pare ... em mereixo aquest descompte! Vine a cel·lebrar el DIA DEL PARE aquest proper 19 de març a la sessió familiar de "EL CARRERÓ DE LES BRUIXES" a les 17:30h i endu-te la teva entrada al 45% de descompte!

15/03/2017

ENTRADES PELS PARES A 6€! 

Nits sense dormir / "vull a la mamaaa" / a quina escola l'apuntem? / "papa s'ha trencat sol" / un master en caques i pipis / tots els "finals de curs" inimaginables / dissabtes desperts a les 8 del matí / coneixer tots els "yo kai" del planeta ... Ser pare no és fàcil però és una meravella. I per això aquesta setmana us la dediquem a vosaltres! 

I és que si aquest 19 de març "DIA DEL PARE" decideixes cel·lebrar-ho en família al Regina...TU T'ENDÚS EL 45% DE DESCOMPTE! 

Vine a veure aquest diumenge 19/03 "EL CARRERÓ DE LES BRUIXES" de la Cia Poca Cosa Teatre. Un espectacle familiar musical creat a partir d' històries i llegendes de les bruixes catalanes, (moltes d’elles sorgides els segles XV, XVI, XVII) i que pretén apropar l’òpera d’una manera propera i distesa, al públic familiar del segle XXI. I si compres l'entrada ONLINE TINDREU DESCOMPTE!

COM ACONSEGUIR-LO: 

Clica AQUÍ = "COMPRAR ENTRADES": Et portarà directament a la sessió del 19/03 Escull en quina zona vols seient ( platea o amfiteatre) 
-Escull quantes butaques vols 
-Escull les teves promocions: 
         ·Si ets PARE ... et queda l'entrada a 6€! 
         ·Si no ... no pateixis que també tens descompte! entrades a 9€ 
-Només cal que sel·leccionis les entrades a les que vols aplicar el descompte i llestos! T'esperem al Regina!