FacebookTwitterGoogle plusYoutube

Aquest CARNESTOLTES ... Celebra'l al Regina!

Volem convertir la platea del Regina en una autèntica jungla i només vosaltres podeu ajudar-nos!

23/02/2017

Els dies 25 i 26 de febrer a les 17:30h, vine amb els teus fills difressats d'un dels personatges de "EL LLIBRE DE LA SELVA" i la seva entrada et pot sortir per 6€ comprant-la a taquilla! 

És molt senzill! Pots triar entre aquests personatges: l'ós Baloo, la serp pitó Kaa, la pantera negra Bagheera, Germà Gris el llop, una mona del clan dels Bandar-Log i de Mowgli! 

Amb la cara pintada, disfressa de cartró "hand made"o feta a màquina. Imaginació al poder i moltes moltes ganes de passar-ho bé, aprendre i deixar-vos sorprendre per la història que us explicarem. Això és tot el que necessiteu per a cel·lebrar el Carnestoltes amb nosaltres! 

I a més... amb descompte. Ja que si compreu les vostres entrades a taquilla i li dieu a la taquillera de quin personatge s'han disfressat els petits de la casa, ella us tindrà apunt una entrada per NOMÉS 6€! 

Ajudeu-nos a convertir la platea del Regina en una autèntica jungla! 


CONDICIONS DE LA PROMOCIÓ: 

-S'otorgarà una entrada de 6€ per cada nen/a (menor de 14 anys) de la unitat familiar que vagi difressada d'un personatge de "EL LLIBRE DE LA SELVA"
-Aquesta promoció no és acumulable amb la resta de promocions vigents
-La resta d'acompanyants (no disfressats) si poden utilitzar altres descomptes per a la ocasió (flyers, carnet TR3SC, Carnet Cavall Fort, Carnet Escola Memory)