FacebookTwitterGoogle plusYoutube

El Regina acull les noves actuacions de VÍCTOR PARRADO I LOULOGIO

Organitzat per MPC, durant el mes de febrer, març i principis d'abril, podreu gaudir dels monòlegs de VICTOR PARRADO i LOULOGIO.

16/02/2017

L'humor segueix al Regina aquest hivern amb VICTOR PARRADO i LOULOGIO. Noves sessions dels dos humoristes, organitzades i gestionades per MPC, durant els mesos de febrer, març i abril.

Víctor Parrado arriba per a compartir el seu "buenrollismo",  la seva eneriga i la seva visió positiva de la vida. Un monologuista somiador, dinàmic i proper. D'aquells que et dóna conversa a l'ascensor encara que no en tinguis ganes, d'aquella gent que es lleva un dilluns pel matí amb un somriure als llavis o que va a buscar el cotxe que s'ha endut la grua amb un somriure ... pot existir algú tant "positivament insuportable"?De petit llegia a Coelho mentres els seus companys jugaven a "canicas", té 36 anys i segueix "single" .... i avui us explicarà un tou d'anècdotes de la seva vida. Enamorat de la vida, de la bachata, la zumbla, els mojitos de fresa i les pelis d'amor... és un còmic bastant "coqueto", molt zen i carinyós. Així que vigila amb els seus "abrazos parradistas" o acabaràs fent olor a grosella i granadina. Així és la "nit de Parrado"


MÉS INFO I ENTRADES A: www.tuticket.org


(El Jove Teatre Regina acull les representacions de Victor Parrado i Loulogio però no es responsabilitza de la venda ni la reserva d'entrades. Per a dubtes, modificacions i reclamacions dirigiu-vos a: contacto@mpcmanagement.es o al telf: 93 274 47 98.)