FacebookTwitterGoogle plusYoutube

MAL MARTINEZ ... del Raval a Gràcia! Cada dijous a les 21h al Regina

A partir del 19 de gener, tots els dijous a les 21h en MAL MARTÍNEZ ( A.k.a Marc Martínez) repartirà "Humor i Hòsties" a parts iguals dins la Temporada d'adults del Jove Teatre Regina

16/01/2017

Després de 30 anys de personatges, bolos, muntatges, gires, pilots, sèries, maquetes, concerts, lectures, assajos, estrenes, càstings, platós, rodatges...el polipatètic actor del Raval Mal Martínez torna als escenaris. 

Sol davant el perill, sense quarta paret, ni mètodes, ni maquillatge, ni ximpleries. Amb humor i hòsties! es presenta davant el públic acompanyat únicament de la seva inseparable guitarra cadete Roca de 95 cm. Amb ella farà sorgir les seves cançons i les seves històries. 

El Bolero del Raval ja no vol dir més mentides. 
Passin a veure la veritable història de Mal Martínez! 


"Un espectacle valent i sincer, personalíssim i sense embuts, sobre el seu recorregut vital i artístic."
Francesc Orella, actor

"Ante ustedes, 'Mal Martinez: Humor i Hòsties', el monólogo descarnado de un alumno aventajado de Pepe Rubianes." 
Iosu de la Torre, El Peródico 

"Marc Martinez ha agafat les 'aventis' de Juan Marsé dels turons de la part alta de la ciutat fins als carrers del Raval i s'ha fet seu el neologisme per explicar la seva infantesa en un barri on sempre hi havia una estona per deixar-se atracar per un mangui en perfecte català. El Raval dels 70-80, un fosc període d'impàs de glamur canalla entre Genet i els "hipsters"."
Juan Carlos Olivares, Time Out 

"Marc Martinez puja a l'escenari de la seva vida i ens explica els seus anys adolescents amb "Humor i Hòsties", a parts iguals com la vida mateixa, amanits amb la guitarra i cançons pròpies.»
Peté Soler, Tria 33